Ndihmë
Ne ndertim e siper

Si të merrni një foto me ruajtjen e pozicionit GPS në skedarin foto:

në telefon me sistemin:
- Android
- Windows
- iOS

në pajisje të tjera:
    
Android
Hapur:
- Kamera (aplikacione për të marrë fotografi)
- pastaj zgjidhni Cilësimet
- shikoni për opsionet me një GPS ("GPS Tag" "Etiketë GPS" ose diçka të ngjashme) dhe aktivizoni atë


Kjo faqe përdor cookies. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju konfirmoni se keni lexuar dhe kuptuar politikën tonë të cookie dhe politikën e privatësisë: :
   Politika e Cookies    Politika e privatësisë    Pranoj